Sessizlik Bu Kapıların Arkasında!

Akustik Kapı: Akustik Ses Yalıtımlı Kapı Sistemleri

Akustik laminasyonlu ses yalıtım kumaşın temeldeki ham maddesi ise reçine lifleri olup doğadan karşılanmaktadır. 
Dolayısıyla diğer yalıtım malzemelerinde görülen kanserojen, bakteriyel gibi riskler söz konusu değildir.

E-Katalog

2022/23 Akustik Laminasyonlu Kumaş E-Kataloğu (PDF).

Siparişler

Ürün satış & uygulama, kargo ve siparişler hakkında.

Hesap Bilgilerimiz

Firma Banka ve Hesap Bilgilerimiz, ödeme işlemleri.

Referanslarımız

Kuruluşumuzdan bugüne yüzlerce firma bizi tercih etti.

Sesi İçerisinde Hapsetme ve Absorbe Özelliklerine Sahip Akustik Kapı

Akustik Kapı Nedir?

Akustik laminasyonlu ses yalıtım kumaşın temeldeki ham maddesi ise reçine lifleri olup doğadan karşılanmaktadır. Dolayısıyla diğer yalıtım malzemelerinde görülen kanserojen, bakteriyel gibi riskler söz konusu değildir.

Akustik ses düzenlemede kullanılan malzemeler arasında en çok tercih edilen akustik ses yalıtım ürünüdür. Kullanıldığı mekanda dekoratif görüntüsünün yanı sıra akustiği düzenler yankılanmayı önler ses karışıklığı problemlerini ortadan kaldırır.

Akustik kumaşlar, sesin en az gürültüyle ve herhangi bir yüzey yansıması olmadan geçmesine izin verir.

Akustik Kumaş Grubu

Ölçünüzü Belirleyin.

İstediğiniz ürünün ölçüsünü belirleyin.

Sipariş Oluşturun.

Sitemizden kolayca sipariş oluşturun.

Hızlı Teslimat.

Siparişiniz hızlı bir şekilde kapınıza gelsin.

Montaj.

Montaj hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Akustik Panel Grubu

Uygulama Hizmetleri

Dilerseniz, ürün hizmetlerimizin yanında profesyonel ekiplerimizle ürün montaj hizmeti de vermekteyiz.

Özel Tasarım Hizmetleri

Ürün ve montaj hizmetlerimizin yanında tamamen size özel tasarım oluk ve aksesuar çözümlerde sunmaktayız.

Geniş Hizmet Yelpazesi

Firmamız sizlere olan hizmetleri sadece çatılar için oluk sistemleri ürün ve montaj ile sınırlı değildir. Aynı zamanda yağmur indirme sistemleri, saçak alın ürünleri, baca kenar ürünleri, montaj ekipmanları gibi çok sayıda ürünün tedarik ve montaj hizmetleri sunmaktadır. Mevcut kataloğumuzdaki diğer ürünlerimizi görmek için e-kataloğunun üzerine tıklayabilir ve ya dosya dökümanı olarak indirebilirsiniz.

Mükemmel Alışveriş Deneyimi

Tarafımızdan yapılan alışverişlerde müşterilerimiz için ayrıcalıklarımız mevcuttur. Piyasa fiyatının altında onlarca ürün ve uygulama hizmeti ile sizleri beklemektedir. Ayrıca sipariş, teslimat, ürünü değişimi ve iadesi gibi konularda bir mağazanın size tanıdığı tüm olanakları sitemizde de bulabilirsiniz. Bizlere ulaşarak sipariş vermek yada bilgi almak için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

 

Blog İçerikleri

Akustik panellerin kaplanmasında kullanılan ve panellerin akustik özellikte olmasını sağlamanın yanında da dekoratif bir görüntü oluşturan kumaşlara akustik kumaş denilmektedir. İki tür akustik kumaş vardır. Bu kumaş çeşitlerinden birincisi ahşap olan akustik panellerin arkasında kullanılan keçe kumaşlarıdır. Diğer tür akustik…

Akustik kumaşlar sayesinde birçok mekan hem estetik bir görüntüye kavuşuyor hem de oldukça başarılı bir dekora sahip olabiliyor. Akustik kumaşlarla kaplanmış olan paneller çalışma alanlarında masalar arasında masa seperatörü olarak etkin bir görevi de üstlenmektedir. Farklı ses frekanslarını tek frekansta toplayan…

Ses yalıtımı sağlanmak istenen yerlerde kullanılan akustik kumaş, özel malzemelerden üretilen ve birçok avantaja sahip olan bir üründür. Akustik kumaş, çağımızın son teknolojisi ile üretilmekte olup, uygulandığı mekanlarda yıllar boyunca güvenle kullanılmaktadır. Günümüzde kullanılmakta olan iki tip akustik kumaş mevcuttur.

Hayallerinizdeki Uygulama
Hizmetine Ulaşmak İster misiniz?

Albayrak Yapı İnşaat olarak ses yalıtımı ve akustik düzenleme alanlarında 2006’dan bu yana müşterilerimize profesyonel çözümler sunmaktayız….